Je staat in voor de ontvangst en bestellingen van goederen die nodig zijn voor de bereidingen van broodjes, maaltijden, events...Deze goederen sla je op of verwerk je volgens de geldende hygiënenormen. Je zorgt voor nette opslaglocaties.
Je ben ook verantwoordelijk voor de verdeling van de werkkledij. Je staat hiervoor in nauw contact met de wasserij. Je verdeelt de propere werkkledij, staat in voor maatwissels, herstellingen,...
Je wordt een expert in het gebruik van onze food safety app. Je kan blindelings etiketten aanmaken en uitprinten, allergenen opzoeken, temperatuur registraties uitvoeren,...
Je volgt mede het ongediertebestrijding plan op en neemt actie wanneer nodig.
Je bent grondstoffenexpert en staat in dat alle afval juist gesorteerd en afgevoerd wordt. Dit doe je niet enkel bij catering, dit ben je voor het hele gebouw, waar in totaal zo’n 4800 klanten zullen gehuisvest zijn.
Tijdens de middagshift begeleidt je de klanten in de freeflow en voer je controles uit op kassabewerkingen.
Jouw profiel
Wie zoeken we?
Er is geen diploma vereist.
Je beheerst de Nederlandse taal.
Je hebt computerkennis.
Je bent een echte teamspeler met een flexibele instelling.
Je bent stressbestendig en in staat om in een dynamische omgeving te werken.
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
Enige ervaring in een administratieve functie is een pluspunt.
Ervaring in de voeding is noodzakelijk.
De bereiding van de gerechten superviseren
Het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren
De voedingsmiddelen controleren op versheid en bereiding
Stalen nemen voor de hygiënische dienst
Gerechten uitdenken op basis van seizoensgebonden ingrediënten, beschikbaar budget, ...
Recepten opstellen voor de gerechten (ingrediënten, hoeveelheid, prijs, ...)
Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren
Gerechten bereiden: Zuid-Amerikaans
Personeel aanwerven en ze de richtlijnen van de organisatie aanleren
Gerechten bereiden: Oosters
Gerechten bereiden: Noord-Amerikaans
Gerechten bereiden: Lokale of regionale specialiteiten
Gerechten bereiden: Japans
Gerechten bereiden: Italiaans
Gerechten bereiden: Indisch
De planning van het keukenpersoneel opstellen volgens de verwachte drukte en de voortgang van de voorbereidingen
Gerechten bereiden: Europees
Leveranciers of dienstverleners selecteren
Onderhandelen over contractvoorwaarden
De geleverde diensten of producten controleren
Gerechten opdienen in de zaal
De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
Bestellingen plaatsen
Gerechten bereiden: Spaans
Meewerken aan de promotie van de organisatie (kookwedstrijd, beurzen, ...)
Menu’s opstellen
De tarieven voor gerechten opstellen
Gerechten bereiden: Andere wereldspecialiteiten
Gerechten bereiden: Grootkeukenbereidingen
Gerechten bereiden: Afrikaans
Gerechten bereiden: Gastronomische menu's
Gerechten bereiden: Creools
Gerechten bereiden: Vegetarische gerechten
Gerechten bereiden: Chinees
Gerechten bereiden: Vis- en schaaldieren
Gerechten bereiden: Traditionele gerechten
De activiteiten van het personeel controleren
Het budget van de keuken opvolgen (omzet, ratio, marge, ...)
Aanbod
Bedrijfsinfo
Tewerkstelling: Herman Teirlinckgebouw (Havenlaan 88 bus 60, 1000 Brussel, België)
We bieden een boeiende en gevarieerde functie in een dynamische omgeving.
Het betreft een voltijds contract met een competitieve vergoeding op basis van de geldende salarisschaal (D111) via interim (tot zeker november 2024).
Je ontvangt maaltijdcheques ter waarde van 8 EUR.
Volledige terugbetaling van het openbaar vervoer van en naar je werk en/of een fietsvergoeding.
Deze tijdelijke positie biedt de mogelijkheid om ervaring op te doen binnen een professionele omgeving.
Solliciteren
Start People Public - Vlaamse overheid
+32 (0)3 800 44 44