Job 6 van 26


Report this listing

Solliciteren



Logistiek medewerker catering


Functie

  • Je staat in voor de ontvangst en bestellingen van goederen die nodig zijn voor de bereidingen van broodjes, maaltijden, events...Deze goederen sla je op of verwerk je volgens de geldende hygiënenormen. Je zorgt voor nette opslaglocaties.
  • Je ben ook verantwoordelijk voor de verdeling van de werkkledij. Je staat hiervoor in nauw contact met de wasserij. Je verdeelt de propere werkkledij, staat in voor maatwissels, herstellingen,...
  • Je wordt een expert in het gebruik van onze food safety app. Je kan blindelings etiketten aanmaken en uitprinten, allergenen opzoeken, temperatuur registraties uitvoeren,...
  • Je volgt mede het ongediertebestrijding plan op en neemt actie wanneer nodig.
  • Je bent grondstoffenexpert en staat in dat alle afval juist gesorteerd en afgevoerd wordt. Dit doe je niet enkel bij catering, dit ben je voor het hele gebouw, waar in totaal zo’n 4800 klanten zullen gehuisvest zijn.
  • Tijdens de middagshift begeleidt je de klanten in de freeflow en voer je controles uit op kassabewerkingen.

Jouw profiel

Wie zoeken we?

  • Er is geen diploma vereist.
  • Je beheerst de Nederlandse taal.
  • Je hebt computerkennis.
  • Je bent een echte teamspeler met een flexibele instelling.
  • Je bent stressbestendig en in staat om in een dynamische omgeving te werken.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • Enige ervaring in een administratieve functie is een pluspunt.
  • Ervaring in de voeding is noodzakelijk.
  • De bereiding van de gerechten superviseren
    Het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren
  • De voedingsmiddelen controleren op versheid en bereiding
    Stalen nemen voor de hygiënische dienst
  • Gerechten uitdenken op basis van seizoensgebonden ingrediënten, beschikbaar budget, ...
  • Recepten opstellen voor de gerechten (ingrediënten, hoeveelheid, prijs, ...)
  • Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren
  • Gerechten bereiden: Zuid-Amerikaans
  • Personeel aanwerven en ze de richtlijnen van de organisatie aanleren
  • Gerechten bereiden: Oosters
  • Gerechten bereiden: Noord-Amerikaans
  • Gerechten bereiden: Lokale of regionale specialiteiten
  • Gerechten bereiden: Japans
  • Gerechten bereiden: Italiaans
  • Gerechten bereiden: Indisch
  • De planning van het keukenpersoneel opstellen volgens de verwachte drukte en de voortgang van de voorbereidingen
  • Gerechten bereiden: Europees
  • Leveranciers of dienstverleners selecteren
    Onderhandelen over contractvoorwaarden
    De geleverde diensten of producten controleren
  • Gerechten opdienen in de zaal
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • Gerechten bereiden: Spaans
  • Meewerken aan de promotie van de organisatie (kookwedstrijd, beurzen, ...)
  • Menu’s opstellen
    De tarieven voor gerechten opstellen
  • Gerechten bereiden: Andere wereldspecialiteiten
  • Gerechten bereiden: Grootkeukenbereidingen
  • Gerechten bereiden: Afrikaans
  • Gerechten bereiden: Gastronomische menu's
  • Gerechten bereiden: Creools
  • Gerechten bereiden: Vegetarische gerechten
  • Gerechten bereiden: Chinees
  • Gerechten bereiden: Vis- en schaaldieren
  • Gerechten bereiden: Traditionele gerechten
  • De activiteiten van het personeel controleren
  • Het budget van de keuken opvolgen (omzet, ratio, marge, ...)

Aanbod

Bedrijfsinfo

Tewerkstelling: Herman Teirlinckgebouw (Havenlaan 88 bus 60, 1000 Brussel, België)


  • We bieden een boeiende en gevarieerde functie in een dynamische omgeving.
  • Het betreft een voltijds contract met een competitieve vergoeding op basis van de geldende salarisschaal (D111) via interim (tot zeker november 2024).
  • Je ontvangt maaltijdcheques ter waarde van 8 EUR.
  • Volledige terugbetaling van het openbaar vervoer van en naar je werk en/of een fietsvergoeding.
  • Deze tijdelijke positie biedt de mogelijkheid om ervaring op te doen binnen een professionele omgeving.

Solliciteren

Start People Public - Vlaamse overheid
+32 (0)3 800 44 44

Solliciteren

Meer banen van je zoekopdracht